Birkende BK sejrer i taktisk udematch mod Røde Stjerne

Røde Stjerne Vs Birkende Boldklub
dato

Birkende BK triumferer i taktisk duel mod Røde Stjerne med 0-2 sejr.

Den 14. oktober 2024 bød på en stærk præstation fra Birkende BK, da de mødte Røde Stjerne på udebane. Med en velbalanceret defensiv og målrettet taktisk tilgang kunne Birkende BK afslutte kampen med en 0-2 sejr.

Træner Brian Jensen var fuld af ros til sine spillere efter kampens afslutning: "Jeg kan ikke huske, hvornår vi sidst har spillet så godt og disciplineret som i dag. Vi stod godt defensivt og tog de rigtige beslutninger i opspillet og angrebet," sagde træneren. Han fremhævede især betydningen af det første mål: "1-0-målet var vigtigt i dag, da det gav os ro på og sikrede, at vi kunne holde en defensiv indstilling."

En afgørende situation opstod, da Mwbarak ofrede sig i en vigtig tackling, hvilket satte Simon Wollau i stand til at score kampens eneste mål. Brian Jensen påpegede også, at kendskabet til mange af Røde Stjernes spillere gav dem en strategisk fordel, hvilket resulterede i en vellykket taktisk gameplan.


Mathias Laage, valgt til kampens spiller, stod også i rampelyset med sit første clean sheet i lang tid. "Han havde en del gode redninger og fordelte boldene godt," berettede træneren.

Andreas Storr, en af spillerne, delte sin begejstring: "Det var en stærk kamp fra alle mand i dag. Defensivt står vi mega stærkt, der blev løbet de sure meter for hinanden, samt god lyd." Han udtrykte også sin tilfredshed med den offensive præstation: "Offensivt dominerede vi på bolden, kørte den godt og tålmodigt rundt imellem os og ventede på det rigtige tidspunkt til at sætte angrebet ind. Så en virkelig dejlig kamp at spille, er sgu stolt af gutterne."

Birkende BK håber nu på at fortsætte deres sejrsrække, når de på onsdag går efter deres tredje sejr i træk. Det er tydeligt, at holdet er i topform, stærkt motiveret og taktisk forberedte til fremtidens udfordringer.

Næste kamp for Birkende BK er et opgør imod Kerteminde BK. Det udspiller sig i SuperBrugsen Kerteminde Stadion d. 16. oktober klokken 18:30.

Kampens resultat: 0-2 til Birkende BK

Række: Herre 7:7 - Efterår 2024, Pulje 1

Mål

25' 0-1 Simon Wollau

67' 0-2 Andreas Storr





Kilde: Brian Jensen