Økonomiassistent søges til spændende vikariat på Østfyn med mulighed for fastansættelse

Profilbillede
dato

Er du en struktureret, har du erfaring inden for bogholderi og er du nysgerrig på lønadministration, så er stillingen som økonomiassistent lige noget for dig.

Stillingen:

Vi søger for kunde på Østfyn en økonomiassistent i et vikariat, hvor der er store muligheder for en fastansættelse. Opstart hurtigst muligt.

Dine primære nøgleopgaver i stillingen vil være:

  • Generel bogføring, afstemning og fakturering
  • Gennemgang og afregning af moms
  • Håndtering af manuelle betalinger
  • Håndtering af varedeklarationer
  • Registrering af indkomne faktura
  • Udbetaling til leverandører
  • lønadministration

Vi forventer:

Vi forestiller os at du har en uddannelsesmæssig og erfaringsmæssig baggrund inden for økonomi og regnskab. Du har stærke kompetencer inden for IT og sætter dig med lethed ind i nye systemer og tillærer dig nye procedurer. Du kan håndtere flere opgaver og trives med periodisk travlhed.

Din profil:

Du er åben og imødekommende og parat til at blive en del af afdelingen. Du tager ejerskab for de enkelte opgaver og trives når der skal arbejdes i fællesskab og på tværs af afdelinger. Du er positiv, struktureret og omstillingsparat.

Vi tilbyder:

Et vikariat på fuldtid med potentiel mulighed for fastansættelse. Herudover tilbyder vi en spændende mulighed for at udvikle dine færdigheder i et dynamisk team, hvor der løftes i flok for at komme i mål. Tiltrædelse ønskes snarest muligt.

Om virksomheden:

Virksomheden har flere afdelinger i Danmark og Skandinavien og er med til at sikre gnidningsfri drift hos deres kunder og forretningspartnere i den industrielle verden.

Din ansøgning:

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, hører vi meget gerne fra dig. Send en ansøgning og CV til mail@vkconsulting.dk mrk. Økonomiassistent Østfyn. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når rette match er fundet. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til vores konsulenter på tlf. 70201512 alle hverdage. Vi glæder os til at høre fra dig.
 

Bemærk, alle ansøgninger behandles fortroligt og med stor diskretion. Med henvisning til reglerne omkring GDPR modtages ansøgninger kun via linket i stillingsannoncen. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os. Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er dermed ikke et udtryk for genopslag, men blot en automatisk fornyelse af annoncen. 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kerteminde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

VKAREN.DK ApS, Lerchesgade, 5000 Odense C

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6067730

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet