UDEKØRENDE SERVICETEKNIKER TIL SYDJYLLAND/FYN

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Trykluft Centret A/S er en salgs- og serviceorganisation med mere end 50 års erfaring indenfor salg og service af trykluftløsninger til den danske industri.

 

Virksomheden er en markant og kendt spiller i markedet, hvilket bl.a. skyldes et stærkt og konstant fokus på altid at levere gode kundeløsninger. Økonomien er god og hovedkontoret ligger i Langeskov på Fyn.


Virksomheden oplever en øget efterspørgsel på sine løsninger, og er inde i en meget positiv udvikling. Derfor mangler vi dig.

 

”Vores viden – Deres succes” er nøgleordene som gennemsyrer alle aktiviteter i virksomheden.

 

Dette dækker over et fantastisk og loyalt personale der gennem deres entusiasme, vilje og begejstring sikrer kunder altid er i gode hænder når de vælger Trykluft Centret som leverandør.

 

Det vil vi gerne invitere dig til at blive en del af!

 

Hvad kan Trykluft Centret tilbyde dig?

Du bliver en del af en virksomhed med 10 ansatte og et serviceteam på pt. 5 medarbejdere fordelt i hele DK.

Virksomheden tilbyder gode faglige og personlige udviklingsmuligheder generelt, samt stor frihed under ansvar, pensionsordning og en attraktiv løn, som forhandles med udgangspunkt i dine kompetencer.

 

Arbejdstiden er 7-15.30, med mulighed for fleksibilitet baseret på gensidighed og tillid.

 

 

Hvordan ville din nye hverdag se ud?

I rollen som servicetekniker, er det dit ansvar at organisere og udføre servicebesøg hos kunder i dit distrikt, som er placeret i Sydjylland og på Fyn.

 

Desuden hjælper du også dine øvrige kollegaer i andre distrikter, når det er nødvendigt f.eks. ved sygdom, kritiske opgaver eller lignende. Du vil være ansvarlig for at installere og vedligeholde anlæg i forbindelse med planlagte servicebesøg hos nye/eksisterende kunder.

 

I hverdagen ville du også skulle reagere hurtigt og besøge kunder uden forudgående planlægning i tilfælde af anlægsnedbrud.

Desuden udfører du også ny installationer af rør og anlæg m.m. hos nye kunder.

 

Du skal dokumentere udført service og eventuelt relevant information, og indberette dette til hovedkontoret.

 

Du vil Indgå i en vagtordning med en cyklus på hver 6. uge, hvor du og dine kollegaer deler ansvaret. Desuden tage del i interne aktiviteter såsom møder, der er relevante for din rolle og ansvarsområde.

 

Der køres ud til servicebesøg fra egen bopæl i firmabil.

 

 

Hvem er du?

Din erfaring er ikke afgørende, men din evne til at tilegne dig ny viden hurtigt og omsætte den i praksis vægtes højere.

 

Du behøver derfor ikke tidligere at have været servicetekniker – det vigtigste er din lyst til dette job samt dine praktiske erfaringer.

Din erfaring kunne fx være med: mekanik, strøm, teknik o.l.  - relevant baggrund kunne f.eks. være mekaniker, industritekniker, håndværker o.l.

 

Du formår Brug af MS office o.l. og har generelle IT-kundskaber, samt behersker dansk og engelsk.

 

Som medarbejder er du stabil, ansvarlig, selvstændig, serviceminded, løsningsorienteret. Du har med andre ord altid fokus på at yde den bedste service når du er på kundebesøg.

 

Det er et krav du har kørekort til B/E – hvis ikke du allerede har kørekort til trailer, forventer vi du hurtigt kan tilegne dig dette.

 

 

Vil du vide mere?

Så giver du bare lyd. Trykluft Centret A/S samarbejder med rekrutteringsvirksomheden Medarbejderne, så det er os, du tager fat i - i første omgang. Kontakt seniorkonsulent Kim Kristensen på tlf.: 81 40 03 49.

 

Kontakt os hurtigst muligt hvis du er interesseret i stillingen – vi afholder løbende samtaler med relevante kandidater så tøv ikke med at søge dette spændende job.

 

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kerteminde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Medarbejderne ApS, Godsbanegade, 8700 Horsens

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5949395

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet